“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Pipi Langkous

Over Minke

In 2016 kozen wij het ruime sop om met onze zeilboot de wereldzeeën te bevaren. De spreuk van Pipi Langkous is op dat moment mijn levensmotto geworden.

Nieuwe uitdagingen aangaan, in het diepe springen en een ervaring rijker weer boven komen. Om eerlijk te zijn is dat vaak een mooi avontuur. Waarbij ik leer, mezelf ontwikkel en steeds meer mijn passies ontdek. Zo ook in mijn werk.

Ik heb een achtergrond in Human Resources, waarbij ik vaak werd ingezet op de juridische kant van HR. Maar ik interesseerde me ook vooral voor de menselijke kant. Dit bleek een prachtige combinatie om medewerkers en organisaties te begeleiden in hun ontwikkeling.

Inmiddels werk ik op onze zeilboot locatie-onafhankelijk als webdesigner en technisch Virtueel Assistent (VA), met nog steeds dezelfde menselijke interesse. Ergens helemaal induiken en werkelijk luisteren naar mensen: een goede combinatie om een mooie, stijlvolle en goed functionerende website te bouwen.

Daarnaast ondersteun in ondernemers in verschillende aspecten, zodat zij in hun kracht komen te staan en hun energie in hun passie kunnen steken. Waarbij mijn HR achtergrond af en toe goed van pas komt.

Wil je meer weten? Check mijn LinkedIn profiel

Minke

Wat anderen zeggen

Toen mijn man en ik een nieuw café overnamen, zat de overname van de website daar ook bij. De website was behoorlijk verouderd en paste niet langer bij de draai die wij aan het bedrijf hadden gegeven. Een nieuwe website bouwen vraagt echter heel andere kwaliteiten dan ons eigen (horeca) vak.

Minke beheerst die kwaliteiten. Zij kent de technische kant van het opbouwen van een website en de verschillende functies. Maar zij stelt ook de juiste vragen, waardoor wij op een andere manier nadachten over de foto’s en de teksten die we hebben gemaakt. Door Minkes begeleiding hebben we nu een site waar goed over nagedacht is.

Daarna waren we geneigd om het maken van de website van ons “nog doen” lijstje te schrappen. Klaar! Maar zo werkt het niet. Een website is alleen zinvol als deze wordt onderhouden en onze gasten hier steeds weer nieuwe informatie terug kunnen vinden.

Minke houdt dit nauwkeurig in de gaten en zorgt er daardoor voor dat de site steeds up to date is. Kortom, dankzij haar werk blijft ons werk mooi gepresenteerd.

Larissa

Café De Minnaar

Ik vind het heel bijzonder dat Minke een absolute ervaringsdeskundige is op het verre zeil avontuur gebied. Wij hadden vrij eigenzinnige wensen en zijn er helemaal uitgekomen met Minke. Onze digitale samenwerking werkte zo goed dat het zelfs niet nodig was om elkaars stemmen te horen of elkaar te ontmoeten en werkte bijzonder effectief.

We zijn begonnen met een basis specificatie en werkten dit document bij met de vele antwoorden op Minke’s gedetailleerde vragen. Stap voor stap ging het vooruit, evalueerden we geduldig de vooruitgang, en als afwisseling lazen we de reisverslagen van de Eastern Stream. Een heel fijne combinatie. We zijn erg blij met het resultaat, maar ook met de fijne en deskundige samenwerking op afstand.

Hans

SV DanceMe

Loading...