Webdesign

Je website wordt gebouwd in WordPress, een van de bekendste content systemen van dit moment. Ik heb mij volledig gespecialiseerd in webdesign met het Divi theme. Met dit thema kun je mooie, stijlvolle en professionele websites bouwen.

Een voordeel van deze combinatie is de gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt dat jij straks zelf makkelijk een foto op je website kunt plaatsen, teksten kunt aanpassen of blogs kunt plaatsen.

De websites die ik ontwerp zijn responsive en daarmee goed te bekijken op zowel je desktop als je telefoon. Daarnaast zorg ik voor een website die SEO vriendelijk is, zodat je website beter op google gevonden kan worden.

Het hebben van een website gaat in één hand met goede hosting. Ik adviseer je graag over je hosting, of kan dit proces voor je uit handen nemen.

 

|

We zijn erg blij met het resultaat, maar ook met de fijne en deskundige samenwerking op afstand.

Je oude website in een nieuw jasje

Heb je een website, maar ben je niet meer 100% tevreden? Werkt je website niet zoals jij graag wilt? Of is je website niet responsive?

Ik kijk graag met je mee, luister naar je wensen en denk in mogelijkheden om te komen tot een website die beter bij jou of jouw bedrijf past.

 

|

Minke stelt juist vragen, waardoor wij op een andere manier gingen nadenken over de foto’s en de teksten voor onze website.

Onderhoudspakket

Voor de stabiliteit en de veiligheid van websitese brengen WordPress, het thema en de plugins die op de website gebruikt worden regelmatig updates uit. Met deze updates worden fouten opgelost, veiligheidslekken gedicht en vernieuwingen doorgevoerd. Het is dus belangrijk hier regelmatig aandacht voor te hebben.

Bij afname van het onderhoudspakket voer ik niet alleen alle technische updates uit, maar wordt er ook een backup van je website gemaakt en test ik natuurlijk of je website nog naar behoren werkt.

Wil jij ook andere aspecten van jouw website bij mij onder brengen? Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van blogs of het vervangen van foto’s en teksten?

In overleg is veel mogelijk!

 

Portfolio

Loading...