Webdesign & Content Creation

Webdesign

De website wordt gebouwd in WordPress, een van de bekendste content systemen van dit moment. Ik heb mij volledig gespecialiseerd in webdesign met het Divi theme. Met dit thema kun je mooie, stijlvolle en professionele websites bouwen.

Een voordeel van deze combinatie is de gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt dat jij straks zelf makkelijk een foto op je website kunt plaatsen, teksten kunt aanpassen of blogs kunt plaatsen.

De websites die ik ontwerp zijn responsive en daarmee goed te bekijken op zowel je desktop als je telefoon. Daarnaast zorg ik voor een website die SEO vriendelijk is, zodat je website beter op google gevonden kan worden.

Het hebben van een website gaat in één hand met goede hosting. Ik adviseer je graag over je hosting, of kan dit proces voor je uit handen nemen.

Je oude website in een nieuw jasje

Heb je een website, maar ben je niet meer 100% tevreden? Werkt je website niet zoals jij graag wilt? Of is je website niet responsive?

Ik kijk graag met je mee, luister naar je wensen en denk in mogelijkheden om te komen tot een website die beter bij jou of jouw bedrijf past.

Onderhoud

Nadat je website is ontworpen en online gaat, draag ik de volledige website en content aan je over. Je krijgt daarbij een maatwerk handleiding. Je bent nu zelf in staat om kleine wijzigingen aan te brengen, blogs te plaatsen en je website te onderhouden.

Wil jij je liever bezig houden met jouw eigen passie? Dan kan ik het onderhoud van je website van je overnemen.

In een onderhoudsabonnement zitten de volgende werkzaamheden:

  • Updates uitvoeren van WordPress, het thema en de plugins
  • Backups maken
  • Testen van de website na het uitvoeren van updates en waar nodig repareren.

Wil jij ook andere aspecten van jouw website bij mij onder brengen? Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van blogs of het vervangen van foto’s en teksten? In overleg is veel mogelijk!

Content Creation

Het schrijven van goede en pakkende teksten voor je website is niet altijd even makkelijk. Wat wil je overbrengen en hoe? Moet het heel zakelijk? Of juist met een knipoog. Hoe zorg je voor aansprekende en aantrekkelijke teksten? Teksten die maken dat je bezoekers je website interessant vinden. En hou je dan ook nog rekening met SEO (zoekmachine-optimalisatie)?

Een tekst moet aanspreken en aansluiten bij de doelgroep waar de tekst voor geschreven wordt. Daarnaast is het belangrijk dat het past bij jou. Bij het schrijven van teksten zal dat altijd mijn uitgangspunt zijn, natuurlijk met de juiste aandacht voor het SEO schrijven.

Bij het design van een website zal ik altijd alle teksten lezen die een klant aanlevert. Waar nodig zal ik adviseren over verbeteringen, of over aanpassingen die de leesbaarheid en het design van de website verbeteren.

Naast het meelezen en adviseren kan ik je werk uit handen nemen door content voor je te schrijven. Daarmee kun je een totaalpakket afnemen waarbij webdesign en het schrijven van de teksten je uit handen worden genomen.

Portfolio

Loading...